Офтальмологічна лабораторія-клініка

Відправити в DeliciousВідправити в DiggВідправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в StumbleuponВідправити в TechnoratiВідправити в TwitterВідправити в LinkedInВідправити в Livejournal


Конференция

м.Одеса, 21-23 травня 2014 р.

21–23 травня 2014 р. в м.Одесі на базі ДУ «Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В. П. Філатова НАМН України» відбувся ХІІІ З’їзд офтальмологів України, котрий об’єднав потужну актуальну науково-практичну програму: пленарні та секційні засідання, виставки та спеціальні експозиції. У з’їзді взяли участь понад 700 фахівців з усіх регіонів України, 27 компаній з різних країн світу, близько 120 доповідачів із галузі офтальмології представляли свої інноваційні рішення, винаходи, вдосконалення.

Серед делегатів були присутні як лікарі-офтальмологи, так і фахівці суміжних професій (неонатологи, радіологи, хіміотерапевти, біологи та інш.). Офтальмологічна лабораторія-клініка «Ю Ес Оптикс» приймала участь у виставковій програмі з’їзду, продемонструвавши повний спектр власної офтальмологічної продукції і перспективних розробок.

Експозицію «Ю Ес Оптикс» відвідали заслужені діячі офтальмології. Серед них:

  • кандидат медичних наук, член Європейського і Міжнародного товариств рефракційних і катарактальних хірургів Жабоєдов Дмитро Геннадійович;
  • лікар вищої категорії в офтальмології, дійсний член Європейського товариства рефракційних і катарактальних хірургів (ESCRS), член Американської Академії офтальмології (AAO) Петруня Андрій Михайлович;
  • доктор медичних наук, професор, завідувач відділення опіків очей, відновлювальної та пластичної офтальмохірургії, кератопластики і кератопротезування, Інституту очних хвороб і тканинної терапії ім. В. П. Філатова НАМН України, офтальмохірург вищої категорії Якименко Станіслав Андрійович;
  • інші відомі представники вітчизняної офтальмології.

Директор ОЛК «Ю Ес Оптикс» Жданенко Олександр Васильович провів зустріч з представником Інституту очних хвороб і тканинної терапії імені В. П. Філатова НАМН України Якименком Станіславом Андрійовичем, на якій були обговорені можливості розробки та виробництва нових моделей лінз.

Лікарі-офтальмологи з різних регіонів України високо оцінили якість продукції ОЛК «ЮЕс Оптикс» та виявили побажання до подальшої співпраці.

За три дні роботи З’їзду представники «Ю Ес Оптикс» здійснили заплановані зустрічі з партнерами, розширили коло ділових контактів, провели технічні консультації, продемонстрували свої розробки, надали численні відповіді на запитання відвідувачів.

Для поліпшення зворотного зв’язку, встановлення аналітичної оцінки рівня задоволеності попиту наявними виробами, виявлення потреб та маркетингового аналізу ринку офтальмологічних виробів було проведене анкетування серед лікарів-офтальмологів, які мали досвід співпраці з ОЛК «Ю Ес Оптикс», за формою, розробленою менеджерами з продажу та маркетингу.

Слід відзначити, що з’їзди офтальмологів України дають можливість організувати близьке професійне спілкування відомих вчених, дослідників, практикуючих лікарів і фахівців суміжних напрямків для обміну досвідом, розширення професійних зв’язків і ділових стосунків, що сприяє розвитку медичної науки, підвищенню рівня виробництва та реалізації медичних виробів і, як наслідок — поліпшенню стану здоров’я населення і профілактики захворювань. Медичні виставки в рамках з’їздів сприяють розвитку вітчизняної медичної галузі і створюють сприятливі умови для просування продукції вітчизняних виробників на національному та міжнародному ринках.

СУАП з ІІ У формі ТОВ ОЛК «Ю Ес Оптикс» висловлює свою вдячність оргкомітету ХІІІ З’їзду офтальмологів України за високий рівень організації, якісні побутові умови і сердечну турботу про учасників виставкового заходу.